• Over ons

Over ons

Ons doel is het helpen van consumenten om goed geïnformeerd en weloverwogen hun aankoopbeslissing te nemen. Onze product specialisten doen uitgebreid onderzoek naar de beste producten.

Tijdens deze zoektocht naar de beste koop vergelijken en testen we honderden producten, daarnaast lezen we ook ervaringen van anderen. Op basis van deze informatie maken wij een lijst met beste producten, zoals de beste stofzuigers. Dit bespaart jou ontzettend veel tijd en moeite bij het zoeken naar de beste koop.

Het zoeken naar de beste koop doen wij geheel onafhankelijk. Bij het bepalen van de beste koop hebben wij geen voorkeur voor bepaalde merken.

Sterker nog, wij hebben geen samenwerkingen met bepaalde merken. Zo weet je zeker dat wij de beste producten voor je beoordeeld hebben met een onafhankelijke blik op basis van de prijs-kwaliteitsverhouding. Maak gebruik van de reviews op BesteKoopwijzer.nl om zeker te weten dat je geen miskoop doet.

Onafhankelijk

Wij vergelijken en testen alle producten met een onafhankelijke blik. Het bepalen van de beste koop doen wij zonder enkele voorkeur voor een bepaald merk.

Beste koop

Wij doen urenlang onderzoek naar de kwaliteit, functionaliteiten en reviews van producten. De beste koop is het product met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Product experts

Voor elke categorie hebben wij een product expert die beschikt over de nodige kennis om jou van het beste aankoopadvies te voorzien in elke productgroep.

Reviews schrijven

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om een suggestie in te dienen?

Benieuwd naar ons advies over een bepaald product? Dan is het mogelijk om via ons contactformulier een suggestie in te dienen om te zoeken naar de beste koop in een bepaalde productgroep. Onze product specialisten helpen je graag.

Zijn de reviews op BesteKoopwijzer onafhankelijk?

De commissie die wij ontvangen heeft geen enkele invloed op welke producten wij het beste vinden. Het bepalen van de beste koop doen wij op basis van vergelijkingen en testen. Op basis van de prijs-kwaliteitsverhouding maken wij lijsten met de beste producten.

Hoe verdienen jullie aan de productreviews?

Wij hebben geen samenwerkingen met bepaalde merken. Om onafhankelijk alle producten te kunnen blijven vergelijken en testen verdienen wij door middel van “affiliate marketing”. Als je op een link naar de aanbieder van een product klikt, dan ontvangen wij een kleine commissie als je het product aanschaft.

Waarom kiezen voor BesteKoopwijzer.nl?

Tegenwoordig wordt men op internet overladen met producten. Het vinden van de beste koop wordt dan ook steeds lastiger. Wij doen dagelijks onderzoek naar de beste producten en geven geheel onafhankelijk aankoopadvies.