Beste voetmassage apparaat (Test 2023)

Laatst bijgewerkt: april 2024

Wat is het beste voetmassage apparaat?

Thuiskomen na een lange werkdag of een lange wandeling gemaakt? Dan kan het heel erg fijn zijn om jouw voeten te laten masseren door een voetmassage apparaat. Voetmassage apparaten zijn er in verschillende modellen, waarvan de meeste gebruik maken van trillingen, Shiatsu en infrarood om het masseren te laten voelen alsof je voeten écht behandeld worden door een masseur. De infrarood bootst het gevoel van warmte handen na, stimuleert de doorbloeding en zorgt voor een ontspannend effect. Heerlijk ontspannen op de bank terwijl je pijnlijke voeten gemasseerd worden. Klinkt goed hé? Maar hoe vind je nou het beste voetmassage apparaat? Wij zochten het voor jou uit!

1. Beurer FM60 - Voetmassage - Shiatsu

Dit verzachtende voetmassage met 18 massage koppen is één van de populairste voetmassage apparaten. Niet voor niets is dit model al jaren het meest verkocht. Het voetmassage apparaat heeft een aan/uit functie en bie… [lees de volledige beschrijving]

Onze beoordeling: 4.9/5
4.9/5

2. Blije Voeten Voetmassage Apparaat

Blije Voeten Voetmassage apparaat met infrarood en afstandsbediening. Voetmassage apparaat met verschillende trilniveaus, met infrarood ter ondersteuning voor een betere doorbloeding van de voeten en benen. Het zorgt voo… [lees de volledige beschrijving]

Onze beoordeling: 4,7/5
4.7/5

3. Medisana FM 888

Heerlijk ontspannen en genieten van een intensieve voetreflexmassage met de FM 888 voetmassage van Medisana. De voetreflex-massage is een traditionele therapie die pijn vermindert, de bloedsomloop bevordert en het welzi… [lees de volledige beschrijving]

Onze beoordeling: 4,6/5
4.6/5

4. LifeGoods Voetmassage Apparaat

Elke dag vragen we veel van onze voeten. Gun jouw voeten en je lijf heerlijke rust en ontspanning! Masseer de spanning uit je voeten, kuiten, rug of zelfs je schouders met dit luxe Shiatsu voetmassage apparaat van LifeGoods. De shiatsu ma… [lees de volledige beschrijving]

Onze beoordeling: 4,5/5
4.5/5

5. Homedics FM TS9

Deze HoMedics FM-TS9 voetmassage apparaat brengt jouw lichaam weer tot rust. De 2 sets van 3 draaiende Shiatsu koppen ontspannen jouw voeten met infrarood verwarming. De schakelaar is gemakkelijk te bedi… [lees de volledige beschrijving]

Onze beoordeling: 4,4/5
4.4/5

1. Beurer FM60 - Voetmassage - Shiatsu

Met zijn 18 massagekoppen is de Beurer FM60 voor ons het beste voetmassage apparaat van dit moment. Hij heeft ook nog eens een hele aantrekkelijke prijs, waardoor het een goede aankoop is om te ontspannen gewoon bij jou thuis.

Doordat de massageknoppen zich speciaal richten op jouw voetreflexzones, zorgt dit voor een heerlijke, ontspannende massage. Daarnaast is het apparaat zo erg makkelijk te bedienen dat je daar nauwelijks de handleiding voor hoeft open te slaan. Het voetmassage apparaat heeft namelijk maar twee standen: de eerste stand is de stand voor de massage en de andere stand is de stand voor de warmte. Hierdoor kan je ook heerlijk genieten van warme voetjes bij dit voetmassage apparaat.

Een andere mooie functie van dit goede voetmassage apparaat is dat hij ook verschillende hellingshoeken heeft, waardoor je hem precies kunt instellen naar jouw wensen. Hierdoor kun je al staand of al zitten onwijs genieten van een gratis voetmassage. Dat klinkt toch heerlijk?

Dit voetmassage apparaat is lekker compact waardoor je het makkelijk kunt opbergen. Hij is ook nog eens lekker licht waardoor je hem eventueel ook mee kunt nemen op vakantie.

Met dit beste voetmassage apparaat verdwijnen jouw pijnlijke voetjes in heerlijke, warme, ontspannende voeten waarmee je weer lekker kunt gaan lopen. Of je nou op kantoor zet en je voeten erop zet, of dat je hem gebruikt na een lange dag om te ontspannen… het kan allemaal met dit voetmassage apparaat.

Verkrijgbaar bij:

Onze beoordeling: 4,9/5
4.9/5

Pluspunten

Minpunten

2. Blije Voeten Voetmassage Apparaat

Met dit voetmassage apparaat krijg jij gegarandeerd blije voeten. De naam zegt het al niet voor niets. Dit goede voetmassage apparaat werkt zo heerlijk, dat je er ook echt blij van wordt. Dit Blije Voeten Voetmassage Apparaat kom dan ook erg goed uit onze test!

Heb jij vaak last van vermoeide voeten? Wandel jij veel of moet jij veel staan voor je werk? Dan kan dit voetmassage apparaat echt een goede uitvinding voor jou zijn. Binnen de kortste keren heb jij weer heerlijk, ontspannende voetjes.

Een groot voordeel van dit massageapparaat is dat je dit apparaat ook voor de benen en de rug kan gebruiken. Door het apparaat tegen de rugleuning van je stoel te zetten, zal hij ook goed jouw rug gaan masseren. Daardoor is het een mooi multifunctioneel massageapparaat.

Dit voetmassage apparaat heeft verschillende standen. De trilfunctie is in te stellen van stand 1 tot en met 15. Hierdoor kun je precies jouw ideale stand instellen en kan je zelf de hardheid van de massage bepalen. Daarnaast werkt dit voetmassage apparaat ook met infrarood.

Door de heerlijke reflexzonemassage zullen jouw voeten (en andere lichaamsdelen) weer helemaal als nieuw aanvoelen. Je kunt het apparaat ook gewoon op de automatische stand zetten. Deze automatische stand heeft een mooi afwisselend programma, waardoor alles in jouw voeten weer goed ontspannen raakt en goed gestimuleerd wordt. Dit maakt jouw voeten niet alleen blij, maar zorgt ook voor een goede doorbloeding wat weer ontzettend gezond is voor jouw gezondheid.

Een ander voordeel wat ook onwijs handig is, is dat dit beste voetmassage apparaat dat ook voor onder andere je benen te gebruiken is een afstandsbediening heeft. Hierdoor kun je de verschillende standen gewoon al zittend instellen en hoef je dus niet de hele tijd naar voren te buigen. Nu wordt het je wel heel erg makkelijk gemaakt om lekker te ontspannen!

Verkrijgbaar bij:

Onze beoordeling: 4,7/5
4.7/5

Pluspunten

Minpunten

3. Medisana FM 888 Voetmassage Apparaat

Als je voor een bekend massageapparaat merk wilt gaan, dan kun je kiezen voor een voetmassage apparaat van Medisana. Dit merk bestaat al erg lang en heeft veel verschillende goede massageapparaten.

De Medisana FM 888 is wederom een ontzettend goed voetmassage apparaat. Hij is misschien wat duurder dan sommige andere voetmassage apparaten, maar hij heeft ook weer een aantal extra functies. Als je dus wat meer functies zoekt in jouw voetmassage apparaat, dan kan dit apparaat een goede keuze voor jou zijn.

In dit voetmassage apparaat kun je kiezen uit twee verschillende voetreflexmassages: zo heb je een compressiemassage, maar ook de Shiatsu massage. Daarnaast heeft dit voetmassage apparaat ook een infrarood- en warmtestand. Hierdoor kun je helemaal zelf instellen hoe warm en intens je jouw voetmassage wilt hebben.

Door deze fijne functies, kun je met dit voetmassage apparaat een heerlijke voetmassage krijgen die helemaal naar jouw wensen is. Je zult zien dat je ontzettend gaat genieten van dit beste voetmassage apparaat.

Een heel groot voordeel ten opzichte van andere apparaten, is dat dit voetmassage apparaat ook bijna je hele voeten lekker inpakt. Dit geeft weer een extra fijn gevoel tijdens de massage. Hierdoor worden de bovenkant van je voeten ook meegenomen in deze heerlijke massage.

De plek waar je je voeten in kunt zetten is heerlijk ruimtelijk en je kunt er zelfs tot en met maat 46 gebruik maken van dit goede voetmassage apparaat. Daarnaast kun je de binnenkant van het apparaat ook makkelijk losmaken en op die manier wassen. Daardoor heb je altijd een heerlijk schoon voetmassage apparaat.

Verkrijgbaar bij:

Onze beoordeling: 4,6/5
4.6/5

Pluspunten

Minpunten

4. LifeGoods Voetmassage Apparaat

Nog zo’n heerlijk voetmassage apparaat die ontzettend goed uit onze test is gekomen! Dit is misschien wel de beste voetmassage apparaat, voornamelijk omdat hij zo ontzettend goed geprijsd is, maar daarnaast ook nog eens heel veel functies heeft waar je van kunt genieten.

Dit voetmassage apparaat heeft zes 3-koppige massageknoppen massagekoppen waardoor jouw voeten helemaal tot rust kunnen komen wanneer ze gebruik maken van dit voetmassage apparaat. Dit goede voetmassage apparaat kan jou zo een hele fijne Shiatsu massage geven. In combinatie met de infrarood kan je echt helemaal ontspannen met dit voetmassage apparaat. Overigens kun je dit apparaat voor je hele lichaam gebruiken. Zoek jij bijvoorbeeld een voet en beenmassage apparaat? Dan is dit de beste keuze!

Wat ook ontzettend handig is aan dit voetmassage apparaat beschikt over een simpel besturingssysteem. Verder is dit apparaat gemakkelijk schoon te maken.

Daarnaast is dit apparaat ook nog in hoogte verstelbaar. Hierdoor kun je het apparaat precies op jouw perfecte hoogte instellen waardoor jij optimaal kunt genieten van een heerlijke voetmassage.

Het materiaal van de stof is hartstikke comfortabel. Daarnaast is deze stof lekker ademend wat goed is voor je voeten. Ook is dit voetmassage apparaat licht, waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen als je hem eventjes niet wilt gebruiken. Maar dat zal waarschijnlijk niet zo vaak voorkomen als je hem eenmaal hebt uitgeprobeerd!

Verkrijgbaar bij:

Onze beoordeling: 4,5/5
4.5/5

Pluspunten

Minpunten

5. Homedics FM TS9 Voetmassage Apparaat

Dit laatste voetmassage apparaat in onze top 5 is ook nog steeds een hele goede. Met zijn 18 verschillende knoppen kun je een heerlijke Shiatsu massage verwachten van dit goede voetmassage apparaat van het merk Homedics.

Door de heerlijke voetreflexmassage die dit apparaat jou geeft, zal je niet alleen zien dat dit fijn is voor jouw voeten, maar dat dit ten goede komt aan jouw hele lichaam. Daarnaast heeft dit voetmassage apparaat een fijne infrarood verwarming. In combinatie met de massage bevordert dit de doorbloeding en zal je je heerlijk ontspannen voelen na een voetmassage van dit heerlijke apparaat.

Een ontzettend groot voordeel van dit goede voetmassage apparaat is dat de massagestand en de infraroodstand apart in te stellen zijn. Hierdoor kun je het apparaat helemaal personaliseren naar jouw ideale wensen.

Ook heeft dit apparaat een fijn compact design, waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen als je klaar bent met de massage.

Verkrijgbaar bij:

Onze beoordeling: 4,4/5
4.4/5

Pluspunten

Minpunten

Wat is het beste voetmassage apparaat van 2021?

Wat het beste voetmassage apparaat is van dit jaar is moeilijk te zeggen, omdat iedereen weer andere wensen heeft van dit apparaat. Wel kun je op zoek gaan naar het beste voetmassage apparaat voor jou.

Als je jezelf de volgende vragen stelt, dan kun je op die manier op zoek gaan naar het beste voetmassage apparaat voor jou:

  • Hoeveel standen moet mijn voetmassage apparaat hebben?
  • Welke verschillende functies heeft mijn voetmassage apparaat nodig?
  • Moet mijn voetmassage apparaat ook andere lichaamsonderdelen kunnen masseren?
  • Moet mijn voetmassage apparaat een klein en compact design hebben?
  • Wat is mijn budget voor mijn beste voetmassage apparaat?

Als je bovenstaande antwoorden voor jezelf beantwoordt, dan kom je er achter wat de prioriteiten van jou zijn als je op zoek gaat naar een voetmassage apparaat. Op die manier zal je het beste apparaat voor jou vinden.

Een voetmassage apparaat helpt ontspannen

Het vinden van het beste voetmassage apparaat is niet makkelijk, maar het is wel ontzettend leuk om verschillende voetmassage apparaten uit te testen. Een voetmassage apparaat is echt een hele fijne toevoeging als jij behoefte hebt aan ontspannende voetjes terwijl je gewoon lekker thuis op de bank zit of op een stoel zit tijdens je werk.

Met onze top 5 hopen we je een beetje geholpen te hebben en op die manier het beste voetmassage apparaat voor jou te hebben gevonden.

beste voetmassage apparaat

Veelgestelde vragen

Wat betekent Shiatsu?

In onze top 5 beste voetmassage apparaten kom je regelmatig het woord “Shiatsu” tegen. Je vraagt jezelf vast af: wat betekent dit? Hieronder antwoordt op deze vraag.

Shiatsu is een traditonele Japanse massagemethode. Bij deze methode worden drukpunten met de vingers gemasseerd. Bij sommige modellen in onze top 5 wordt de Shiatsu methode nagebootst met behulp van roterende massageknoppen.

Waarom kiezen voor een apparaat met infrarood verwarming?

De meeste voetmassage apparaten zijn voorzien van infrarood verwarming. Deze verwarmde infraroodstralen verhogen de bloedsdoorstroom en helpen spieren te onstpannen.

Wat zijn de voordelen van een voetmassage apparaat?

Het is inmiddels bekend dat massages goed zijn voor je algemene gezondheid. Zo heeft ook het gebruiken van massage apparaten een gunstig effect op jouw gezondheid. Zo werkt een voetmassage apparaat verlichtend bij pijnlijke voeten. Ideaal voor sporters, mensen die voor hun werk veel moeten lopen of als je snel last hebt van voetpijn. Het masseren van de voeten stimuleert de bloedstroom en zorgt voor ontspanning.

Welk voetmassage apparaat is als best getest? 2024?

Op zoek naar het beste voetmassage apparaat van dit moment? Bekijk dan welk model als beste koop uit onze test is gekomen. Kies je voor de nummer 1 in onze top 5? Dan ben je verzekerd van het beste product. Zo zijn miskopen verleden tijd!

Kan ik een voetmassage apparaat ook elders gebruiken?

Sommige voetmassage apparaten zijn enkel en alleen geschikt om je voeten door te laten masseren. Echter zijn er ook modellen die je kunt gebruiken voor je voet en been. Sterker nog: een aantal modellen kun je gebruiken om je hele lichaam mee te masseren. Van rug en schouder tot kuit en voet.